U bent hier

OPROEP VOOR SPREKERS - CONGRES 2024

photo
© Congres Frans

OPROEP VOOR SPREKERS

CONGRES 2024: FRANS IS OVERAL

In 2024 vindt het nieuwe nationale congres van leraren Frans in Nederland plaats. Het wordt om de twee jaar georganiseerd en is ongetwijfeld de belangrijkste bijeenkomst in Nederland voor iedereen die - in welke vorm dan ook - betrokken is bij het Franse onderwijs in Nederland. Ter gelegenheid van dit congres zullen 400 leraren deelnemen aan de tweedaagse workshops. Daarbij kunnen zij de exposantenbeurs, uitgeverijen, andere partners op het gebied van Frans taalonderwijs en Franse ambassades bezoeken.

Het organisatiecomité is op zoek naar sprekers met nieuwe benaderingen over het onderwijzen van Frans als vreemde taal of interessante inzichten hebben die ze willen delen met leerkrachten.

Als u wilt spreken, zult u ten minste twee verschillende presentaties moeten voorbereiden. Beide presentaties mogen maximaal 75 minuten duren en zullen tweemaal tijdens het congres gepresenteerd worden om zodoende een zo groot mogelijk publiek te bereiken. Bovendien zal de presentatie meer een workshop zijn dan een presentatie; de meeste congresdeelnemers geven voor cursussen in Nederland de voorkeur aan (inter)actieve en praktische workshops.

U kunt zich als spreker aanmelden door rechtstreeks een e-mail te sturen naar het organisatiecomité van het congres: intervenants@congresfrans.nl. Vergeet het niet voor 1 april 2023 te versturen.

Voor meer informatie kunt u terecht op onze website, www.congresfrans.nl.

Wij zullen vóór 1 juni 2023 contact met u opnemen en laten weten of uw voorstellen zijn geselecteerd voor het congresprogramma van 2024.

Linked documents

Gelinkte artikelen